Εάν δεν έχετε πάθει ακόμη “Krissed” στο TikTok, είναι μόνο θέμα χρόνου

Εάν δεν έχετε πάθει ακόμη “Krissed” στο TikTok, είναι μόνο θέμα χρόνου
To viral video της Kris Jenner Youtube

Το "Krissed" είναι το νέο trend που κάνει θραύση στο TikTok και οι χρήστες της πλατφόρμας δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να παραμείνει.

Τις τελευταίες ημέρες, ένα βίντεο με την Kris Jenner που χορεύει έχει “καταλάβει” το διαδίκτυο και συγκεκριμένα την πλατφόρμα του TikTok, ενώ το συνοδεύει το hastag “Krissed”.

Η νέα τάση εξαπλώνεται σε όλη την εφαρμογή, με τους χρήστες να δημοσιεύουν ένα βίντεο με ψευδείς πληροφορίες, που αφορούν συνήθως διάσημους και στο τέλος εμφανίζεται ξαφνικά ένα βίντεο της Kris Jenner που χορεύει με μια ταχεία έκδοση του “Lady Marmalade” από το “Moulin Rouge”. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα είδος φάρσας, που λέγεται “Krissed”.

Το viral κλιπ της Jenner, με το αστραφτερό πράσινο φόρεμα, προέρχεται από ένα ερασιτεχνικό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε για την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα Kardashian-Jenners το 2011. Ανέβηκε στο πρώην κανάλι της Kendall και της Kylie Jenner στο YouTube και το βίντεο έχει πλέον περισσότερες από 4,6 εκατομμύρια προβολές.

Το νέο trend του TikTok έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 264 εκατομμύρια προβολές. Στο τέλος των βίντεο, οι χρήστες συχνά ενθαρρύνουν τους ακόλουθούς τους να κάνουν και οι ίδιοι φάρσες με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα