Eddie Murphy: Μετά από 30 χρόνια θέλει να επιστρέψει στο Stand-up

Eddie Murphy: Μετά από 30 χρόνια θέλει να επιστρέψει στο Stand-up
Ο Eddie Murphy (φωτογραφία αρχείου) AP

Μετά από πολλές δεκαετίες και πολλές επιτυχημένες ταινίες, ο Eddie Murphy σχεδιάζει να επιστρέψει στο μέσο που τον βοήθησε να γίνει γνωστός στην αρχή της καριέρας του.

Ο διάσημος 59χρονος κωμικός Eddie Murphy δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι θέλει να επιστρέψει στις παραστάσεις Stand-up, αμέσως μόλις λήξει η πανδημία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο θα το είχε ήδη κάνει αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός.

Ο κωμικός εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο podcast “Comedy Gold Minds with Kevin Hart” την Πέμπτη και είπε συγκεκριμένα:

Το σχέδιό μου ήταν να κάνω το Dolemite, το Saturday Night Live, το Coming to America και μετά να κάνω νέες παραστάσεις Stand-up. Όμως μετά η πανδημία χτύπησε και διέλυσε ολόκληρο το πλάνο μου. Όλο αυτό τον καιρό θα ήμουν έξω δουλεύοντας για τις παραστάσεις μου.”

Έπειτα πρόσθεσε: Όταν τελειώσει η πανδημία και είναι ασφαλές για όλους να βγουν έξω, τότε θα το κάνω.”

Όπως αναφέρει το CNN, ο Murphy, θα γίνει 60 ετών τον επόμενο μήνα. Ο κωμικός άρχισε να γίνεται πολύ γνωστό όνομα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και αρχικά εμπνεύστηκε από τις παραστάσεις του κωμικού Richard Pryor.

Ο Murphy είναι και ηθοποιός και είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις ταινίες The Nutty Professor, Harlem Nights, Coming to America, αλλά και πολλές άλλες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version