Έλεν ντε Τζένερις: Γιατί συζεί με την Κόρτνεϊ Κοξ;

Έλεν ντε Τζένερις: Γιατί συζεί με την Κόρτνεϊ Κοξ;
Η Έλεν Ντετζένερες σε απονομή τηλεοπτικών βραβείων. 2019/Associated Press

H 63χρονη τηλεπαρουσίαστρια κατά της διάρκεια εκπομπής της με καλεσμένη τη δημοφιλή ηθοποιό, εξήγησε γιατί μοιράζονται εδώ και λίγους μήνες το ίδιο σπίτι.

Η Κόρτνεϊ Κοξ πέρα από τα τηλεοπτικά της ‘Φιλαράκια‘, δεν έχει κρύψει την φιλική της σχέση με την Έλεν ντε Τζένερις. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ως καλεσμένη της εκπομπής της, οι δύο γυναίκες μοιράζονται την ίδια στέγη κάτι που την έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη αλλά και αγχωμένη.

Η Έλεν εξήγησε πως αυτή η μετακόμίση δεν έγινε λόγω προβλημάτων στον έγγαμο βίο της με την ηθοποιό Πορσία ντέ Ρόσι, αλλά επειδή πρόσφατα πούλησε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς και χρειάζεται ένα μέρος για να μένει κοντά στη δουλειά της.

Η Κόρτνεϊ εκφράστηκε με χαρά και θαυμασμό για την Έλεν και τη συγκατοίκιση τους, αν και δεν έκρυψε το άγχος της για να διατηρήσει καθαρό το σπίτι, καθώς την περασμένη χρονιά ζούσε στο Λονδίνο μαζί με το σύντροφό της, Τζόνι Μακντέιντ.

Σε ένα χιουμοριστικό video που ανέβηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του μαγκαζίνο της Έλεν, βλέπουμε τη γνωστή παρουσιάστρια να “τρυπώνει” στο δωμάτιο της Κοξ και να ψάχνει διάφορα προσωπικά της αντικείμενα που καλό θα ήταν, να μην είχε ανακαλύψει ποτέ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα