Έλενα Παπαρίζου: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τον άντρα που γδύθηκε σε συναυλία της

Έλενα Παπαρίζου: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τον άντρα που γδύθηκε σε συναυλία της
Η Έλενα Παπαρίζου GLOMEX - ALPHA TV

Η αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον άντρα που κατέβασε το παντελόνι του σε συναυλία της.

Την πρώτη αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου, μετά το περιστατικό με γυμνό άνδρα σε συναυλία της, κατέγραψε η κάμερα του “Happy Day”.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη στις 15/06.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε τις επιτυχίες της, όμως αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα, όταν αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει στις πρώτες σειρές του κοινού.

Η ίδια σταμάτησε τους μουσικούς και ρώτησε τους θαυμαστές της από το μικρόφωνο τι συμβαίνει. Κάποια άτομα από το κοινό τής φώναξαν πως ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει ένας άνδρας με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Φανερά εκνευρισμένη, η τραγουδίστρια ζήτησε από τη διοργάνωση να απομακρυνθεί ο άνδρας και να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.

«Θα παρακαλέσω κατευθείαν αυτός ο άνθρωπος να φύγει και να καλέσετε το 100. Είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ», είπε η τραγουδίστρια, κρατώντας το κεφάλι της ανήσυχη.

Το κοινό κάτω από τη σκηνή ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τη στάση της απέναντι σε αυτό που συνέβη και έσπευσε να της πει «μπράβο» που δεν αδιαφόρησε για τους θαυμαστές της.

Σε ερώτηση που δέχτηκε η τραγουδίστρια για το εν λόγω περιστατικό, η ίδια φάνηκε να αναστατώνεται ιδιαίτερα, δηλώνοντας πως “τελείωσε αυτό, ήταν πριν μέρες, κάλεσαν την αστυνομία και όλα λύθηκαν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα