Έλενα Πιερίδου: Ο χωρισμός από τον Γιώργο Αμούτζα και η συγκίνηση για τη μητέρα της

Έλενα Πιερίδου: Ο χωρισμός από τον Γιώργο Αμούτζα και η συγκίνηση για τη μητέρα της
Έλενα Πιερίδου Glomex

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς "Γλυκάνισος" αναφέρθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Γιώργο Αμούτζα μετά τον χωρισμό τους, ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” η Έλενα Πιερίδου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ “Γλυκάνισος”.

Η γνωστή ηθοποιός, που υποδύεται την Ραζάν στη σειρά του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία της προσωπικότητά της με τον χαρακτήρα του ρόλου της, ενώ, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό από τον Γιώργο Αμούτζα, που παίζει στον “Σασμό”.

“Είναι λίγο σκληρό όλο αυτό που έγινε, εισέβαλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα“, είπε χαρακτηριστικά.

“Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγος να μη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί”.

Παράλληλα, η Έλενα Πιερίδου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα της, η οποία είχε καρκίνο.

Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν κοντά στα 18. Επειδή γνωρίζω τη μαμά μου, το πόσο δυνατός άνθρωπος είναι, σχεδόν φάνηκε πιο δυνατή από εμένα”, είπε η ηθοποιός, ενώ στην εκπομπή μίλησε σε απευθείας σύνδεση από την Κύπρο η μητέρα της.

Σημειώνεται πως η Έλενα Πιερίδου έχει μία αδερφή, την Ιφιγένεια, η οποία παίζει στη “Γη της Ελιάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version