Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: “Τρεις δολοφονίες θα γίνουν στο Διαφάνι”

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: “Τρεις δολοφονίες θα γίνουν στο Διαφάνι”
Η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή "The 2Night Show" Intagram (the2nightshow_ant1tv)

"Θα γίνει χαμός, θα γίνουν τρεις δολοφονίες" αποκάλυψε η αγαπημένη "Ρίζω" από τις Άγριες Μέλισσες, Ελένη Καρακάση, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι προβλήματα της δημιουργεί ο "εκρηκτικός" της χαρακτήρας.

Στις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στο φινάλε που θα βαφτεί με αίμα, αλλά και στον “εκρηκτικό” της χαρακτήρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση, η οποίο βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Αναφερόμενη στις συνταρακτικές εξελίξεις που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, η ηθοποιός είπε τα εξής: “Όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των Άγριων Μελισσών, ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό. Για το τέλος της δεύτερης σεζόν ότι διαβάζω είναι εγκεφαλικά. Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει”.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε ακόμα στον εκρηκτικό της χαρακτήρα της που όπως παραδέχτηκε έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της στον χώρο.

“Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”. Και συνέχισε: “Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις “Άγριες Μέλισσες” για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version