Ελένη Καστάνη: “Δεν νομίζω ότι είμαι καλό πρότυπο για τον γιο μου”

Ελένη Καστάνη: “Δεν νομίζω ότι είμαι καλό πρότυπο για τον γιο μου”
Glomex

Για τη ζωή μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, την ανατροφή του γιου της, την απόρριψη από το Εθνικό Θέατρο, αλλά και τη σεξουαλική "επανάσταση", μίλησε η Ελένη Καστάνη.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12).

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και την επαγγελματική της ζωή, ενώ για τη σχέση με τον γιο της και αν γνωρίζει στοιχεία της προσωπικής του ζωής, δήλωσε: “Όταν ήταν πιο μικρός μου τα έλεγε, ερχόταν και μου τα έλεγε. Τώρα δεν λέει. Καμιά φορά θα μου πει κάτι, ‘μαμά γνώρισα μια κοπέλα’, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ το παίζω ψύχραιμη, δεν ρωτάω, αφήνω να περάσει η ώρα και μετά ρωτάω με τρόπο.

Την άποψή μου θα την πω, αν μου ζητηθεί, αλλά ξέρεις γιατί δεν παρεμβαίνω; Γιατί βλέπω ότι, όσες φορές έχω δει το παιδί μου, είναι οι επιλογές του και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους αυτό. Οι επιλογές του έχουν να κάνουν με το χώρο που μεγάλωσε, σε τι περιβάλλον, με τι γυναίκες”.

Για τον αν είναι ένα καλό πρότυπο για τον γιο της, η Ελένη Καστάνη έδωσε μια αναπάντεχη απάντηση, ωστόσο την επιχειρηματολόγησε πλήρως. “Δεν νομίζω ότι είμαι καλό πρότυπο, γιατί έχω κάνει την επιλογή να είμαι μόνη μου. Και το παιδί με βλέπει μόνη μου πολλά χρόνια και βλέπει ότι εγώ μπορώ να ζω ωραιότατα και μόνη μου. Και είμαι μόνη μου από επιλογή”.

Και συνέχισε: “Νομίζω ότι φταίω κι εγώ. Θα έπρεπε να είμαι λίγο πιο χαλαρή, ήμουν πάρα πολύ της οικογένειας, πάρα πολύ κοντά στο παιδί μου, να το φροντίσω, μετά τον χωρισμό με τον άντρα μου δεν άνοιγα εύκολα την πόρτα μου εφόσον υπήρχε το παιδί. Και επίσης είχα τσεκάρει ότι και το παιδί δεν ήθελε όταν ήταν μικρός”.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός μίλησε για τη “σεξουαλική επανάσταση” -όπως την χαρακτήρισε- που βίωσε η γενιά της.

“Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά! Πόσο διαφορετικό είναι δηλαδή αυτό από τη δική μας εποχή. Βλέπω και στην εκπομπή του STAR, πόσο αγωνιούν τα νέα παιδιά και πόσο τους ενδιαφέρει όταν λέω τα δικά μου. Ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Φλέρταρες πιο έντονα, υπήρχε η επαφή, υπήρχε το μάτι, υπήρχε η ομορφιά του φλερτ. Μπορούσες να πας σε ένα μπαράκι και να κοιτάξεις τον άλλον απέναντι και να σου κάνει κλικ. Αυτό τώρα είναι εγκλωβισμένο σε μια οθόνη και σε μια άλλη μορφή ερωτισμού”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το Εθνικό Θέατρο την είχε απορρίψει, μετά από εξετάσεις που έδωσε, αφού ήθελαν “πιο ψηλές με ωραίες φωνές”.

“Είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό και με είχαν απορρίψει! Ήθελαν πιο ψηλές, πιο θεωρητικές και με ωραίες φωνές για να παίζουν στις τραγωδίες και τους χορούς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα