Ελένη Κρίτα: “Όταν πέθανε η νύφη μου, έγινα μητέρα για την εγγονή μου”

Ελένη Κρίτα: “Όταν πέθανε η νύφη μου, έγινα μητέρα για την εγγονή μου”
Η Ελένη Κρίτα glomex-ert

Η Ελένη Κρίτα μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η απώλεια της νύφης της, ενώ αναφέρθηκε και στη "μάχη" της με την κατάθλιψη.

Πρεμιέρα είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/09) οι «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2 και ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής ήταν η Ελένη Κρίτα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη, όταν γέννησε τον γιο της, ενώ μίλησε και για τον θάνατο της νύφης της, που άλλαξε τις ισορροπίες της οικογένειάς της.

«Ο γιος μου είναι μπαμπάς ο ίδιος, είναι 39 χρονών και είμαι και γιαγιά. Όταν “έφυγε” η νύφη μου, το εγγόνι μου ήταν 11 χρονών. Ένιωσα ότι πρέπει να αναλάβω ένα μέρος του ρόλου της μητέρας. Είναι δύσκολο για τους πατεράδες σε αυτές τις ηλικίες να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο εξ ολοκλήρου. Χρειάζεται και το χέρι μιας γυναίκας. Ήρθε η μικρή στο σπίτι μου και ο γιος μου είναι σαν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κρίτα.

Ενώ για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, περνώντας επιλόχειο κατάθλιψη, η ίδια δήλωσε:

«Έπαθα κι εγώ τη γνωστή κατάθλιψη. Από την πέμπτη, έκτη ημέρα έβαζα τα κλάματα καθημερινά. Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου. Ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οι πρώτοι μήνες, οι πρώτες 50 ημέρες ήταν δύσκολες. Σιγά σιγά μπόρεσα να συνηθίσω την ευθύνη, να την εντάξω στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version