Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την νέα εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την νέα εκπομπή της
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την νέα τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει αυτό το Φθινόπωρο, ενώ αποκάλυψε πότε θα προβάλλεται η εκπομπή της στον αέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, θα επιστρέψει στην τηλεόραση αυτό το φθινόπωρο στο κανάλι του MEGA και οι προετοιμασίες για την νέα εκπομπή της έχουν ήδη αρχίσει.

Μια δημοσιογράφος του Πρωινού, βρέθηκε έξω από τα γραφεία του MEGA, με σκοπό να αποσπάσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

“Μόλις ξεκίνησα και είναι όλα καλά. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, πάρα πολλή”, είπε η Ελένη στην κάμερα του Πρωινού του Ant1.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τους συνεργάτες που θα έχει στην καινούργια της εκπομπή, όμως δεν έδωσε διευκρινήσεις, καθώς όπως είπε η ίδια αυτήν την περίοδο ψάχνει ακόμη άτομα.

“Με ρωτάτε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα, αύριο θα έρθει ένας άλλος και θα μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις. Μόλις ξεκίνησα, τώρα ξεκίνησα τον Μάιο να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την ώρα που θα προβάλλεται η νέα εκπομπή στον αέρα, η Ελένη δήλωσε πως θα εμφανίζεται στην τηλεόραση για άλλη μια φορά κατά τις μεσημβρινές ώρες.

“Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δεν ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, δεν είναι δικό μου”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα