Ελεονώρα Μελέτη: Follower της είπε ότι γέρασε – Το μάθημα που του έδωσε

Ελεονώρα Μελέτη: Follower της είπε ότι γέρασε – Το μάθημα που του έδωσε
Η Ελεονώρα Μελέτη Instagram / @nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει ένα μάθημα σε αγενή ακόλουθό της στο Instagram, δημοσιοποιώντας τα προσβλητικά μηνύματα που της έστειλε.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν διστάζει να απαντά στα σχόλια των ακολούθων της και πολλές είναι οι φορές που δημοσιοποιεί μηνύματα που της στέλνουν οι haters της.

Πρόσφατα, η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ως απάντηση στα αγενή σχόλια που δέχεται από χρήστες των social media, ενώ έγραψε:

“«Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?»

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες.

Απαντάς; Θα με ρωτήσετε.

Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή.

Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά ευχομαι να ομορφαίνουν κ σ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…

Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!”.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε σε instastories ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο οποίο την βλέπουμε άβαφη να τρώει το παγωτό της.

Χρήστης του Instagram, που είδε το story, της έστειλε ένα προσβλητικό μήνυμα, γράφοντας: “Πως σκ@τογέρασες έτσι;;;”.

Η Ελεονώρα Μελέτη έσπευσε να δημοσιεύσει το μήνυμα και να γράψει: “Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει.”.

Έπειτα, ο διάλογος συνεχίστηκε με τον χρήστη του Instagram να της απαντά: “Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της”.

Λίγο μετά, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τέλος στον διάλογο, γράφοντας: “Ο φίλος μας ο Γρηγόρης, όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία το προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από τα σχόλιά του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να “κρυφτεί’” είναι ακόμα ένας λόγος για να μη γίνει, αν είσαι άντρας, σαν τον Γρηγόρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version