Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Λύγισε στον “αέρα” για τη μητέρα της

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Λύγισε στον “αέρα” για τη μητέρα της
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου GLOMEX

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λύγισε στον αέρα όταν είδε μια φωτογραφία της μητέρας της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και τον πρώην σύζυγό της.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την μητέρα της, την κόρη της αλλά και τον πρώην σύζυγό της.

«Η μαμά μου, μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, “ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις;”. Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Η ηθοποιός μάλιστα δάκρυσε όταν είδε μια εικόνα της μητέρας της. «Καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…». «Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το “Παρά Πέντε” και της έλεγαν πια για μένα. Και την έβλεπα στο θέατρο να λέει στους διπλανούς της “κόρη μου είναι”»

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στην κόρη της Μαρία Χάνου. «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητες μου σαν μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αντέδρασα. Με κορόιδεψε όμως γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και την γράψαμε σε μια σχολή που πέρασε στην Σπάρτη, και με τον μπαμπά της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Έγινε χαμός».

Για την ηθοποιό μίλησε και ο πρώην σύζυγός της, Ταξιάρχης Χάνος. «Η Ελισάβετ είναι πάνω από όλα οικογένεια, είναι ένας άνθρωπος θετικός, δοτικός, δημιουργικός, παρορμητικός, αγωνιστής, που ξέρει να βάζει όρια, αν νιώσει ότι πρέπει να συγκρουστεί το κάνει, αναλαμβάνει τις ευθύνες της, κάνει πολλά δώρα, υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι που το λέμε το δωμάτιο των δώρων. Έχει αγωνιστεί πολύ σκληρά με πείσμα για να καταφέρει όλα αυτά στην εργασία της για αυτό τη θαυμάζω. Γνωριστήκαμε στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και αυτή η συνάντηση ήταν μεγάλη γιατί άφησε ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα την κόρη μας, και θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ως γονείς καταφέραμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά, παρόλο που χωρίσαμε δεν επιτρέψαμε να μας δηλητηριάσει αυτό το κομμάτι. Της εύχομαι να είναι πάντα καλά υγιής ότι ονειρεύεται να το πετύχει. Ένα έχω να πω θα είμαι πάντα εκεί» είπε.

Από τη μεριά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη απάντησε «Είναι ο πατέρας της κόρης μου. Έχουμε σχέση καρμική. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Η ανάγκη να μην κάνουμε κακό στο παιδί και να διορθώσω πράγματα στον εαυτό μου ήταν η ανάγκη του χωρισμού με τον μπαμπά της κόρης μου. Πολύ δύσκολος άνθρωπος, και εγώ δύσκολη και οι συγκρούσεις δύσκολες. Και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του. Ερωτευθήκαμε πάρα πολύ, δεν το αλλάζω με την αγάπη που έχουμε τώρα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version