Έλλη Κοκκίνου: “Θα συνεργαζόμουν με την Καίτη Γαρμπή, πέρασαν 30 χρόνια”

Έλλη Κοκκίνου: “Θα συνεργαζόμουν με την Καίτη Γαρμπή, πέρασαν 30 χρόνια”
Έλλη Κοκκίνου PAPADAKIS PRESS

Η Έλλη Κοκκίνου δεν θα απέκλειε ένα ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή, αφού, όσα συνέβησαν παλιά τα αφήνει στο παρελθόν. Τι αποκάλυψε για την απόρριψη της πρότασης να πάει στη Eurovision το 2008.

Θετική στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με την Καίτη Γαρμπή, εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη.

“Αν οι όροι και οι προϋποθέσεις ήταν καλές και σωστές, τότε ναι, γιατί όχι. Δεν έχω κολλήματα, δεν έχω προβλήματα. Τα παλιά τα αφήνω εκεί που πρέπει να τα αφήσω, στο παρελθόν. Θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο μαγαζί ή να γίνει ένα ντουέτο, θα μπορούσαν να γίνουν πολλά. Είναι στην ιστορία πλέον, 30 χρόνια πίσω! Είναι μια ζωή ολόκληρη“.

Υπενθυμίζεται πως το 1996 ο Διονύσης Σχοινάς είχε κάνει πρόταση γάμου on air στην Καίτη Γαρμπή, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Έλλη Κοκκίνου.

Η πρόταση γάμου Σχοινά – Γαρμπή

Παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη γιατί απέρριψε την πρόταση να πάει στην Eurovision το 2008, δηλώνοντας πως τότε ήταν έγκυος.

Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Τζόνυ Καλημέρης και μου λέει “να πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και σκηνοθεσία του Ευαγγελινού” και του λέω “τι ωραία ιδέα”. Του είπα ότι είμαι έγκυος και να μην το πουν πουθενά και ότι δεν μπορώ να πάω. Τον Μάιο που πήγε η Καλομοίρα στη Eurovision, εγώ γέννησα“, αποκάλυψε.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα