Έμιλι Ρατακόφσκι: Αντιδράσεις για τους “εξωπραγματικούς” κοιλιακούς της

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αντιδράσεις για τους “εξωπραγματικούς” κοιλιακούς της
Έμιλι Ρατακόφσκι Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η Έμιλι Ρατακόφσκι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες οι κοιλιακοί της φαίνονται σχεδόν εξωπραγματικοί. Διχάστηκαν οι θαυμαστές της.

Σοκ προκάλεσαν στους θαυμαστές της Έμιλι Ρατακόφσκι οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την εμφάνισή της στα CFDA Fashion Awards στη Νέα Υόρκη. Σε αυτές φοράει μια χαμηλόμεση φούστα κάτω από τον αφαλό και ένα crop top, αφήνοντας γυμνή την κοιλιά της. Ωστόσο, είναι τόσο γυμνασμένη, που οι κοιλιακοί της φαίνονται σχεδόν εξωπραγματικοί.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι υπερβολικά λεπτή και πως δεν είναι υγιές το σώμα της, ενώ άλλοι ρωτούσαν τι έχει συμβεί στο κορμί της. Άλλοι έγραψαν πως είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή, ενώ ανέφεραν ότι ζηλεύουν το γυμνασμένο σώμα της. Φυσικά, δεν έλειψαν οι θαυμαστές που έκαναν λόγο για body shaming, σχετικά με τα σχόλια όσων της “κούνησαν το δάχτυλο”.

Σημειώνεται πως το μοντέλο αρχικά είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Σχεδόν δεν θα δημοσίευα αυτές τις φωτογραφίες, γιατί ήξερα ότι θα προκληθεί διαμάχη για το σώμα μου. Αλλά είναι το δικό μου σώμα και δεν πρόκειται να σκύψω στη ντροπή”. Πλέον δεν υπάρχει αυτή η λεζάντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα