Emily Ratajkowski: Το γυμνό μπάνιο με τον γιο της και η στήριξη της Irina Shayk απέναντι σε hater

Emily Ratajkowski: Το γυμνό μπάνιο με τον γιο της και η στήριξη της Irina Shayk απέναντι σε hater
Emily Ratajkowski Joel C Ryan/Invision/AP

Η Irina Shayk υπερασπίστηκε την Emily Ratajkowski για τις γυμνές φωτογραφίες με τον ενός έτους γιο της, μετά από επικριτικό σχόλιο χρήστη του Instagram. Η "πληρωμένη" απάντηση του μοντέλου.

Ανάχωμα στους haters των γυμνών φωτογραφιών της Emily Ratajkowski σε μια μπανιέρα με τον 1 έτους γιο της από την Irina Shayk, η οποία υπερασπίστηκε στο Instagram το διάσημο μοντέλο.

«Σεβάσου την ευπρέπεια του γιού σου», «σταμάτα να γυμνώνεσαι για την προσοχή» έγραψε ένας χρήστης του Instagram, για να λάβει την επική απάντηση από το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιό από τη Ρωσία:

«Δεν μας παρατάς και εσύ με τη basic προσωπικότητα σου, έγραψε η 36χρονη Shayk την Παρασκευή.

Ο σταρ του «Queer Eye», Tan France, υποστήριξε την Shayk στα σχόλια, λέγοντας «ΝΑΙ IRINA!!! Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα».

Οι φωτογραφίες με τον γιο της Σιλβέστερ φαίνεται να έχουν διχάσει τους fan της Emily Ratajkowski, όπως αναφέρει το Page Six.

«Το να βάζεις μια φωτογραφία του γυμνού μικρού σου γιου σε μια μπανιέρα στο Διαδίκτυο για να τη δουν κάθε είδους περίεργοι…», έγραψε ένας χρήστης του Instagram, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Θα χρειαστεί θεραπεία για τα επόμενα χρόνια!! .»

Η Ratajkowski γέννησε τον γιο της τον Μάρτιο του 2021. Με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard βρίσκονται σε διάσταση, μετά την αίτηση διαζυγίου κατά του Bear-McClard που κατέθεσε η Emily Ratajkowski, καθώς οι εκκλήσεις του εν διαστάσει συζύγου της για μια δεύτερη ευκαιρία, μετά τις φήμες περί απιστίας, φαίνεται να μην συγκίνησαν το μοντέλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version