Εμμάνουελ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3

Εμμάνουελ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3
Ο Εμμάνουελ του GNTM 3 Star Tv

Αποχώρησε για δεύτερη και τελευταία φορά ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα από το GNTM 3. Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τη Δευτέρα (23/11) από το σπίτι του GNTM 3, μετά την απαιτητική φωτογράφιση επάνω στα ξυλοπόδαρα.

Το νεαρό μοντέλο μαζί με τη Μαριαγάπη είχαν τη χειρότερη λήψη και ο Εμμάνουελ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για δεύτερη και τελευταία φορά το ριάλιτι του Star.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε μια όμορφη, αλλά χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορά) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία το έζησα όλο αυτό κι στους ανθρώπους μπροστά αλλά κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονολήπτες και όλα τα άτομα της παραγωγής) που έκαναν αυτή την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα