EMMY 2021: Ο αισθητικός θρίαμβος της Anya Taylor-Joy με το Dior φόρεμα

EMMY 2021: Ο αισθητικός θρίαμβος της Anya Taylor-Joy με το Dior φόρεμα
Anya Taylor-Joy AP Photo/Chris Pizzello

Η Anya Taylor-Joy έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα λευκό φόρεμα Christian Dior Haute Couture και ένα κίτρινο σάλι. Τι βραβεία πήρε.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/09), στο Λος Άντζελες, η 73η απονομή βραβείων ΕΜΜΥ για το 2021, με μεγάλους νικητές την δημοφιλή σειρά του Netflix “The Crown”, την κωμωδία “Ted Lasso”, αλλά και την μίνι σειρά “The Queen’s Gambit” με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy.

Την προηγούμενη χρονιά είχε μπει “φρένο” στα κορυφαία τηλεοπτικά βραβεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, γι’ αυτό και φέτος ο ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων και των τηλεθεατών ήταν ακόμη μεγαλύτερος, κάτι που φάνηκε και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κόκκινο Χαλί.

Οι παρουσίες στο Κόκκινο Χαλί ήταν στην πλειονότητά τους κομψές και όμορφες, ωστόσο, μία ήταν εκείνη που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την 25χρονη ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του “The Queen’s Gambit” στο Netflix, την αγαπημένη Anya Taylor-Joy.

Anya Taylor-Joy AP Photo/Chris Pizzello

Anya Taylor-Joy Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Η Anya Taylor-Joy επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Christian Dior Haute Couture, το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη και ένα κόσμημα που έφτανε από το πίσω μέρος του λαιμού της μέχρι και τη μέση της. Συνδύασε το φόρεμα με ένα εντυπωσιακό κίτρινο σάλι, σαν πανωφόρι, το οποίο ήταν πολύ μακρύ και δημιουργούσε “ουρά”.

Η 25χρονη ηθοποιός είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλό κότσο, high bun, που στηριζόταν σε μπούκλες, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια της, καθώς και το έντονο κόκκινο κραγιόν της, που πάλι ήταν μάρκας Dior, συμπλήρωναν καταπληκτικά την εξαιρετική της εικόνα.

Anya Taylor-Joy AP Photo/Chris Pizzello

Anya Taylor-Joy AP Photo/Chris Pizzello

Η σειρά του Netflix “The Queen’s Gambit”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy ως σκακίστρια Μπεθ Χάρμον, βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά περιορισμένων επεισοδίων. Η ηθοποιός ήταν υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά ή τηλεταινία, ωστόσο, το πήρε η Κέιτ Γουίνσλετ για τον ρόλο της στο “Mare of Easttown”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα