Επικρίσεις στους Green Day για το θάνατο ακροβάτη. Τι λένε οι ίδιοι

Επικρίσεις στους Green Day για το θάνατο ακροβάτη. Τι λένε οι ίδιοι

Το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ζωντανά λίγα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα ακροβάτη, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των θεατών. Οι ίδιοι ισχυρίζονται τώρα πως δεν γνώριζαν τίποτα για το θάνατο του άτυχου άνδρα

Συνέχεια στα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε φεστιβάλ στη Μαδρίτη, όταν ακροβάτης έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών, δίνει το συγκρότημα των Green Day. Θυμίζουμε πως οι διοργανωτές αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και έτσι η ροκ μπάντα βγήκε στη σκηνή λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο του άνδρα.

"Λυπούμεθα ιδιαίτερα για τον Πέδρο και την οικογένειά του και συμμεριζόμαστε το πένθος τους. Δεν είχαμε ιδέα για το ατύχημα" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Green Day. "Πολλοί αναρωτιούνται γιατί συνεχίσαμε να παίζουμε μετά το ατύχημα. Δεν ακούσαμε για το δυστύχημα παρά μετά το τέλος της εμφάνισής μας" σημειώνουν.

Το συγκρότημα δέχτηκε επικρίσεις γιατί, παρά το δυστύχημα, βρέθηκε On stage λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό και έτσι ανάρτησε άμεσα ένα tweet στο οποίο ανέφερε. "Μόλις κατεβήκαμε από τη σκηνή του Φεστιβάλ για να μάθουμε τα άσχημα νέα. Ένας πολύ γενναίος καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του απόψε σε ένα τραγικό δυστύχημα" έγραφαν.

"Τέτοια φεστιβάλ είναι τεράστια. Γίνονται πολλά πράγματα παράλληλα και είναι αδύνατο να έχεις εικόνα για το τι κάνει  κάθε καλλιτέχνης. Βρισκόμασταν backstage περίπου μισό μίλι από την κεντρική σκηνή" σημειώνει ο Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ, φρόντμαν του γκρουπ. Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει πως δεν αντιλήφθηκαν το κοινό να είναι ανήσυχο και αντίθετα διασκέδαζαν αρκετά την ώρα της συναυλίας.

"Δεν γνωρίζω γιατί οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην μας πουν τίποτα πριν την εμφάνιση. Κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί στα 30 χρόνια του συγκροτήματος. Αν το γνωρίζαμε πιθανότατα να μην εμφανιζόμασταν. Δεν είμαστε άκαρδοι" καταλήγει ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ακροβάτης πέφτει στο κενό και σκοτώνεται μπροστά σε χιλιάδες θεατές

SHARE: