Επιτέθηκε στην Kardashian και της φίλησε τα οπίσθια

default image

Η περίεργη επίθεση των οπισθίων έγινε στο Παρίσι κατά την εβδομάδα μόδας, την ώρα που η Kim Kardashian εισερχόταν στο χώρο της εκδήλωσης. Ποιος είναι διάσημος φαρσέρ που έχει γίνει εφιάλτης όλων των celebrities (vids)

Η Kim Kardashian, κατά γενική ομολογία, έγινε διάσημη και εξαιτίας των υπερμεγεθών οπισθίων της. Ποτέ όμως δεν θα περίμενε πως θα της προκαλούσαν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το απόγευμα της Τετάρτης η τηλεπερσόνα βρισκόταν στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας. Λίγο πριν εισέλθει στο χώρο της εκδήλωσης, ένας άνδρας έτρεξε πίσω της έσκυψε και φίλησε τα οπίσθιά της.

Δείτε το περιστατικό:

Φυσικά, ο δράστης της ασυνήθιστης επίθεσης δεν είναι άγνωστος σε εκδηλώσεις τέτοιου είδους. Το όνομά του είναι Vitalii Sediuk, ένας ουκρανικής καταγωγής άνδρας που έχει γίνει διάσημος από τις “επιθέσεις” σε επωνύμους στο κόκκινο χαλί και κατά τη διάρκεια λαμπερών εκδηλώσεων. Θύματά του έχουν πέσει η Madonna, ο Will Smith, η Adele, ο Bradley Cooper, ο Leonardo Di Caprio, η Miranda Kerr κα. Άλλες φορές πάλι, εμφανίστηκε σε εκδηλώσεις ντυμένος κύκνος ή φορώντας ένα φούξια στρινγκ και κυκλοφορώντας ανάμεσα στα πλήθη.

Δείτε ένα βίντεο με τις φάρσες του:

Το Μάιο του 2014, ο Sediuk συνελήφθη στο Λος Άντζελες όταν πλησίασε τον Brad Pitt, τον αγκάλιασε και έσπασε τα γυαλιά του. Ο ηθοποιός κινήθηκε νομικά, ενώ φήμες αναφέρουν πως έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο του φαρσέρ. Στον Sediuk επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 20.000 δολαρίων.

Η Kardashian πάντως φαίνεται πως είναι αγαπημένη του φαρσέρ, αφού της έχει επιτεθεί ξανά. Μάλιστα, η φάρσα είχε γίνει και πάλι σε εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, το 2014. Δείτε το βίντεο:

Ο Vitalii Sediuk δεν πτοήθηκε ούτε όταν τις “έφαγε” από την πανέμορφη Gigi Hadid που δεν έκατσε με τα χέρια σταυρωμένα και απέκρουσε την επίθεσή του. Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ TMZ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα