Ερευνήτρια για το εμβόλιο του κορονοϊού έγινε σταρ στο Tik Tok

Ερευνήτρια για το εμβόλιο του κορονοϊού έγινε σταρ στο Tik Tok
Ερευνήτρια για το εμβόλιο του κορονοϊού έγινε σταρ στο Tik Tok Glomex

Η 30χρονη επιστήμονας ανεβάζει ευχάριστα βίντεο στο Tik Tok, στα οποία εξηγεί με κατανοητό τρόπο όλα τα δεδομένα γύρω από τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Μια επιστήμονας που συμμετέχει στην έρευνα για την ανάπτυξη του εμβολίου της Οξφόρδης κατά του κορονοϊού, έγινε σταρ του Tik Tok.

Πρόκειται για την Άννα Μπλάκνι, που όταν δεν εργάζεται για να βοηθήσει την υψήλιο να απαλλαγεί από την πανδημία και δεν εμφανίζεται σε ιατρικά πάνελ, ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok με θέμα τα εμβόλια.

Μέσα σε λίγο διάστημα η 30χρονη Άννα έγινε σταρ του Tik Tok, αναρτώντας ευχάριστα βίντεο που εξηγούν με κατανοητό τρόπο όλα τα δεδομένα γύρω από τα νέα εμβόλια.

“Η προσέγγισή μου είναι έλα στο Tik Tok για διασκέδαση, αλλά μείνει για την επιστήμη”, δήλωσε η ίδια στο ραδιόφωνο του BBC.

Μέσα από τα βίντεο της, η 30χρονη έχει αποκτήσει 200.000 ακόλουθους και 2,8 εκατομμύρια likes. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη.

Η Άννα είναι μέλος της #teamhalo, μιας ομάδας επιστημόνων από όλο τον κόσμο που εργάζονται για την ανάπτυξη εμβολίων και θέλουν να εξηγήσουν στον κόσμο τι κάνουν μέσα από το TikTok.

Ο Γουιλ Μπάντ είναι ένας από αυτούς. Ο Γουίλ όπως και οι άλλοι επιστήμονες προσκαλούν τον κόσμο να τους κάνει όποια ερώτηση θέλει αναφορικά με τα νέα εμβόλια κατά της COVID-19.

Όπως λένε, οι περισσότερες ερωτήσεις που λαμβάνουν έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ταχύτητα με την οποία αναπτύχθηκε το εμβόλιο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα