Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: “Ήταν καθαρός κανιβαλισμός”

Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: “Ήταν καθαρός κανιβαλισμός”
Η Εβελίνα Παπούλια στο "Ενώπιος Ενωπίω" glomex

Η Εβελίνα Παπούλια θυμάται τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους "Δυο Ξένους" και περιγράφει πώς βίωσε τον τραγικό χαμό του.

Την Εβελίνα Παπούλια υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Νίκος Χατζηνικολάου και η διάσημη ηθοποιός έκανε τη δική της αναδρομή, τόσο τηλεοπτικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Με το “μπαμ” όπως είπε να γίνεται με τους “Δύο Ξένους” στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου, με τον οποίο ακόμη και σήμερα αποτελούν ένα από τα θρυλικά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, η ίδια θυμήθηκε όσα έζησε ως πρωταγωνίστρια της σειράς, τους λόγους που δεν αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ μίλησε με συγκίνηση για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της και όσα ακολούθησαν τον τραγικό χαμό του.

“Έχω μία περίεργη σχέση με τον θάνατο, θεωρώ ότι δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και εγώ πάντα λέω για τον Νίκο ότι τον αγαπώ. Δεν λέω τον αγαπούσα, δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, που έχει στιγματίσει τη ζωή μου και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο”, δήλωσε αρχικά, ενώ για τον τρόπο που τα Μέσα χειρίστηκαν τον θάνατό του, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήταν καθαρός κανιβαλισμός αυτό. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον“.

Συγκινητικά ήταν όμως όσα είπε στη συνέχεια της συνέντευξής της για εκείνον, περιγράφοντας πως “ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, ήταν πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες ήταν πολύ κύριος απέναντί τους. Μόνο ζεστά και θετικά πράγματα μπορώ να θυμάμαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα