Έξαλλη η Taylor Swift με Damon Albarn – “Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστριά σου μέχρι που το είδα αυτό”

Έξαλλη η Taylor Swift με Damon Albarn – “Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστριά σου μέχρι που το είδα αυτό”
H Τέιλορ Σουίφτ σε εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς Matt Sayles/Invision/AP

Η γνωστή καλλιτέχνιδα Taylor Swift, απαντάει στα επικριτικά σχόλια του Damon Albarn, ο οποίος ανέφερε πως δεν γράφει μόνη της τα τραγούδια της.

Η Taylor Swift, υπερασπίζεται τον ευατό της μετά από μια συνέντευξη του Damon Albarn, στην οποία ο τραγουδιστή των Blur και αργότερα των Gorillaz, δήλωσε πως η βρετανίδα τραγουδίστρια δεν γράφει μόνη της τα τραγούδια της.

Σύμφωνα με το BBC, ο Albarn, μιλώντας στους LA Times, είπε στον δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη πως η Swift «εξαιρετική τραγουδοποιός» δηλώνοντας «δεν γράφει τα δικά της τραγούδια».

Η Swift απάντησε στον Albarn μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: “Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστριά σου μέχρι που το είδα αυτό. Γράφω όλα τα δικά μου τραγούδια. Η γνώμη σας είναι εντελώς ψευδής και τόσο επιζήμια. Δεν χρειάζεται να σας αρέσουν τα τραγούδια μου, αλλά είναι πραγματικά τρελό να προσπαθείς να δυσφημίσεις τη γραφή μου. ΟΥΑΟΥ”.

Ο Albarn στη συνέχεια της συνέντευξής του είπε πως μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή της Billie Eilish και του αδερφού της, Finneas.

“Με ελκύει περισσότερο αυτό παρά η Taylor Swift. Η μουσική τους είναι πιο σκοτεινή, λιγότερο ατελείωτα αισιόδοξη. Πολύ πιο αλλόκοτη. Νομίζω ότι είναι εξαιρετική.”

Ο Albarn ζήτησε αργότερα συγγνώμη, γράφοντας στη Swift στο Twitter: “Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είχα μια συζήτηση σχετικά με τη σύνθεση τραγουδιών και δυστυχώς την μείωσαν για τα κλικ. Ζητώ πραγματικά και άνευ όρων συγγνώμη. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να δυσφημήσω τη σύνθεση των τραγουδιών σου. Ελπίζω να με καταλάβεις.”

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα