Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Έχω φύγει από το θέατρο εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη”

Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Έχω φύγει από το θέατρο εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη”
Ευδοκία Ρουμελιώτη Instagram

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo και τον Γιώργο Κιμούλη εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει θεατρική παράσταση όταν ήταν μόλις 26 ετών.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το Metoo, την παράσταση που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη ενώ ευχαρίστησε την Ζέτα Δούκα για το θάρρος της και τον αγώνα που έδωσε.

“Η πανδημία έφερε και κάποια καλά. Μείναμε με τον εαυτό μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με τις αλήθειες μας και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε. Μπορούμε να σκεφτούμε και καταλαβαίνουμε τελικά καλύτερα το νόημα της ζωής και τι έχει αξία. Δεν είναι τυχαίο που εν μέσω πανδημίας ξεκίνησε το Metoo.

Δυστυχώς είχα μια πολύ κακή συνεργασία στο θέατρο και είχα μιλήσει γι’ αυτήν πριν από 10 χρόνια. Είχα μιλήσει ανοιχτά αλλά τότε δεν ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι να το δεχτούν. Η αντιμετώπιση ήταν ότι ‘Οκ δίκιο έχει, δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά, έφυγες από την παράσταση θα βρεις κάπου αλλού δουλειά’. Όμως δεν ήταν έτσι γιατί εγώ έφυγα από την παράσταση, μια παράσταση που ήμουν εγώ και ο Γιώργος Κιμούλης. Πήρα την ευθύνη πάνω μου να κλείσω ένα κεντρικό θέατρο που μόλις είχα βγει. Ήμουν 26 χρονών αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούσα να με δω εκεί με τίποτα.

Όταν μου είπε η Ζέτα ότι θα μιλήσει φοβήθηκα. Γιατί θα ξαναζούσα πάλι όλο αυτό, γιατί θα έπεφταν πάνω μας. Δεν είμαι πολύ άνετη με όλο αυτό. Ευχαριστώ την Ζέτα Δούκα πάρα πολύ -και την Μπεκατώρου φυσικά γιατί από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό- γιατί η Ζέτα δεν μάσησε. Έδωσε τη μάχη της”, ανέφερε η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα