Ευρυδίκη: Το σοκαριστικό περιστατικό με πύθωνα και το στοιχειωμένο σπίτι

Ευρυδίκη: Το σοκαριστικό περιστατικό με πύθωνα και το στοιχειωμένο σπίτι
Η Ευρυδίκη papadakispress

Η Ευρυδίκη μίλησε για άγνωστες πτυχές της σπουδαίας καριέρας της, ενώ αναφέρθηκε και στην απογοήτευση που βίωσε όταν αποκλείστηκε στη Eurovision.

Στη στήλη «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου η Ευρυδίκη, η οποία θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από την σπουδαία καριέρα της.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για ένα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη σε ένα γύρισμα βίντεο κλιπ, όπου ήρθε αντιμέτωπη με έναν πύθωνα, ενώ αναφέρθηκε και στην απογοήτευση που βίωσε όταν η Κύπρος αποκλείστηκε στη Eurovision του 2007.

«Η ιδέα του σκηνοθέτη ήταν να παίξει στο βίντεο κλιπ της Πυξίδας ένας πύθωνας. Ο πύθωνας ανέβηκε πάνω μου, βρήκε το σκίσιμο του παντελονιού και μπήκε μέσα. Τρόμαξα κι άρχισα να φωνάζω. Η ολόσωμη κόκκινη φόρμα έγινε σήμα κατατεθέν μου. Το τραγούδι “Το μόνο που θυμάμαι” ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε βίντεο κλιπ.

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που ακούσαμε με τον Γιώργο Θεοφάνους το τραγούδι «Το μόνο που θυμάμαι» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Το «Πόσο λίγο με ξέρεις» ήταν ένα δύσκολο τραγούδι. Για το βίντεο κλιπ πήγαμε σε ένα σπίτι που υπήρχε η φήμη ότι είναι στοιχειωμένο. Είχα μια ανησυχία σε όλο το γύρισμα. Το «Μίσησέ με» το λάτρεψα από τη στιγμή που το δούλευε ο Γιώργος στο σπίτι», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ενώ για την εμπειρία της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2007, η ίδια δήλωσε: «Το “Comme ci comme ca” είναι ένα αγαπημένο τραγούδι. Από αυτό το τραγούδι θυμάμαι την αποτυχία μας στη Eurovision. Αυτός ο αποκλεισμός μού κόστισε».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ευρυδίκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα