Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Στην εκπομπή που είμαι δεν με συμπαθούσε κανείς”

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Στην εκπομπή που είμαι δεν με συμπαθούσε κανείς”

"Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς. Ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία! Πήγα στο στόμα του λύκου!", δήλωσε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν την συμπαθούσαν οι συνάδελφοί της, για τις διαπροσωπικές της σχέσεις στο Dancing with the stars, αλλά και για το αν θα παντρευτούν με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο.

“Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς. Ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία! Πήγα στο στόμα του λύκου!”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε:

“Με τον Κώστα τα είχαμε λύσει τα θέματά μας από το Dancing. Η Ναταλία είχε προσπαθήσει… Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, το οποίο, επειδή δεν την ακολουθούσα στο Instagram, δεν το είχα δει. Την είχα πιάσει κι εκείνη όταν ήρθε στο Dancing ως κριτής και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε. Μου είπε “Όποτε θέλεις. Πάρε το τηλέφωνό μου και θα τα πούμε. Σου έχω στείλει κι ένα μήνυμα”. Μου είχε στείλει όντως, τη μέρα που αποχώρησα από το Survivor. Μου είπε “Έκανα λάθος, συγγνώμη”. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ζητάει συγγνώμη ένας άνθρωπος”.

Σε ερώτηση αν θα παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε:

“Δεν νομίζω να παντρευτούμε τώρα. Αλλά γενικότερα συζητήσεις έχουμε κάνει. Όχι για το αν θα παντρευτούμε, αλλά για το πώς θα πάει και πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα