US Weekly: Ο Μάθιου Πέρι ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Κόρτνεϊ Κοξ

US Weekly: Ο Μάθιου Πέρι ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Κόρτνεϊ Κοξ
Caption / NBC

"Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της. Δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει", αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό US Weekly.

Ένας μεγάλος και μάλιστα ανομολόγητος έρωτας υπήρξε για χρόνια στα παρασκήνια της σειράς «Τα Φιλαράκια», όπως αποκαλύπτεται χρόνια μετά. Και μάλιστα, ανάμεσα σε δύο εκ των πρωταγωνιστές που υποδύονταν επί οθόνης το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πηγές του US Weekly, ο Μάθιου Πέρι ήταν πάντα ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Κόρτνεϊ Κοξ. Οι δύο τους υποδύθηκαν τους Μόνικα και Τσάντλερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν τελικά στους τελευταίους κύκλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς.

Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα του περιοδικού, στην πραγματική ζωή, ο 50χρονος σήμερα Μάθιου Πέρι ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για την 55χρονη φίλη του, Κόρτνεϊ Κοξ. «Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της», είπε η συγκεκριμένη πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας: «Ο Μάθιου δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει».

Οι δύο ηθοποιοί παρόλα αυτά, δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί στη ζωή. Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν παντρεμένη με το Ντέιβιντ Αρκέτ από το 1999 μέχρι το 2013, ενώ πλέον είναι ζευγάρι με το μουσικό Τζόνι ΜακΝτέιντ. Ο Μάθιου Πέρι, από την άλλη, μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ, αλλά υπήρξε ζευγάρι με τις Γιασμίν Μπλιθ, Τζούλια Ρόμπερτς και Λίζι Κάπλαν.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version