Φισφής: Έχω φάει άγριο μπούλινγκ επειδή ήμουν κοντός και δεν είχα κοπέλα – Θυμάστε το κολονάτο;

Φισφής: Έχω φάει άγριο μπούλινγκ επειδή ήμουν κοντός και δεν είχα κοπέλα – Θυμάστε το κολονάτο;
Ο Λάμπρος Φισφής papadakispress

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε για τις δυσκολίες της γονεϊκότητας, για το DWTS, αλλά και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί στην παιδική ηλικία.

Στην εκπομπή “Dot” μίλησε το πρωί του Σαββάτου (04/06) ο Λάμπρος Φισφής, σε μια συνέντευξη που τα είχε όλα: χιούμορ, άποψη και έναν αποτελεσματικότατο οδηγό επιβίωσης για γονείς από τον γνωστό κωμικό.

Ακόμη, ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο The Magazine, αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί στην παιδική ηλικία, τονίζοντας πως η μοναδική άμυνά του ήταν το χιούμορ.

Έχει αλλάξει η γονεϊκότητα. Δεν υπάρχει ακόμα ισότητα. Η συμμετοχή του πατέρα έχει κάνει μια γενναία αύξηση. Το να σε ρωτάει κανείς αν αλλάζεις πάνα, σημαίνει ότι θέλει ακόμα δουλίτσα. Αλλάζω 12 φορές πάνα την ημέρα… Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πας τα παιδιά για ύπνο. Να τους αλλάξεις, ρούχα, να κάνουν μπάνιο, να πλύνουν τα δόντια.. Το πιο δύσκολο είναι να κάνεις τα παιδιά να φάνε κάτι που δεν θέλουν. Κρύβω μπουκιές, φτιάχνω ζωγραφιές με το φαγητό. Πρέπει να κάνεις ένα ολόκληρο σόου για να φάει το παιδί σου…”, είπε αρχικά ο Λάμπρος Φισφής.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο “Dancing With The Stars“, ο ίδιος δήλωσε πως ήταν κάτι που το διασκέδασε πολύ, παρόλο που δεν δέχτηκε να χορέψει και να βάλει παγιέτα

“Στο Dancing With The Stars πέρασα πολύ ωραία, δεν φαίνεται στη φάτσα μου, αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα δοκιμαστικό με τη Βίκυ Καγιά και έτσι έγινε. Δεν δέχτηκα να χορέψω, ωστόσο, γιατί δεν τα μπορώ αυτά. Με πίεσαν να βάλω παγιέτα.. Δεν μπορώ να τραβάω την προσοχή, δεν θέλω να φαίνομαι..”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τέλος, όσον αφορά το μπούλινγκ που έχει δεχθεί στην παιδική ηλικία από συμμαθητές του, ο Λάμπρος Φισφής δήλωσε:

“Έχω φάει σοβαρό, άγριο μπούλινγκ, πράγματα ακραία. Ήμουν κοντός, με μεγάλη μύτη, δεν είχα κοπέλα, με λέγανε Φισφή.. Έχω δεχθεί ό,τι θες… Στην εποχή μας είχαμε πράγματα ακραία… Θυμάστε το κολονάτο; Σε σηκώνανε, σου ανοίγανε τα πόδια μπροστά σε μια κολόνα και το υπόλοιπο το καταλαβαίνετε… Όποιος το έχει φάει, ξέρει. Ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα τότε. Το χιούμορ ήταν πάντα μια άμυνα για μένα.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα