Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα on stage για τον Mad Clip – Τραγούδησε μόνη το “Μπορεί”

Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα on stage για τον Mad Clip – Τραγούδησε μόνη το “Μπορεί”
Η Ελένη Φουρέιρα

Συγκινημένη στην πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή, μετά τον θάνατο του Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα. Τα λόγια που του αφιέρωσε πριν τραγουδήσει το ντουέτο τους με τίτλο "Μπορεί".

Την πρώτη της live εμφάνιση μετά τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο πριν από μερικές βδομάδες, πραγματοποίησε η καλή του φίλη και συνάδελφος Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον διάσημο τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, στον γάμο των συνεργατών τους, ενώ είχαν ερμηνεύσει μαζί στο γλέντι την μεγάλη τους επιτυχία με τίτλο “Μπορεί”.

Στην εμφάνισή της στο Playmotion 2021, όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει το ντουέτο τους, η Ελένη Φουρέρα “λύγισε” και φανερά συγκινημένη είπε μερικά λόγια για τον αγαπημένο της φίλο.

“Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, τον Mad Clip, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και ειδικά κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας, μόνη μου πια”, ανέφερε.

“Μας λείπεις πάρα πολύ”, πρόσθεσε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Φουρέιρα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα