Νέα καταγγελία ηθοποιού για τον Γουάινσταϊν: ‘Με βίασε. Ήμουν σαν νεκρή’

Νέα καταγγελία ηθοποιού για τον Γουάινσταϊν: ‘Με βίασε. Ήμουν σαν νεκρή’
Actress Natassia Malthe reacts during a news conference in New York, Wednesday, Oct. 25, 2017, where she alleged non-consensual sex by Harvey Weinstein. (AP Photo/Richard Drew) AP

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Αυτή τη φορά, η γνωστή Νορβηγίδα ηθοποιός και μοντέλο Natassia Malthe αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του κινηματογραφικού παραγωγού

Η διάσημη Νορβηγίδα ηθοποιός και μοντέλο, Natassia Malthe, γνωστή μεταξύ άλλων από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Arrow” και την ταινία “Elektra”, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παραγωγό του Χόλυγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Όπως αναφέρει η Malthe, o Weinstein την επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο της στο Λονδίνο, το 2008, μετά την τελετή των βραβείων Bafta, όπου, αφού χτύπησε επίμονα την πόρτα της και μπήκε στο δωμάτιο, την βίασε.

Σύμφωνα με την Malthe, ο Weinstein την ξύπνησε χτυπώντας την πόρτα της και φωνάζοντάς της να του ανοίξει. Όταν άνοιξε, σύμφωνα με την ίδια, ο παραγωγός υπαινίχθηκε ότι μπορούσε να της δώσει ρόλο σε ταινία του και στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της. Όπως λέει η ίδια: “με έσπρωξε και ανέβηκε πάνω μου. Δεν ήταν συναινετικό και δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό”.

“Ήμουν εντελώς αηδιασμένη. Πιστεύω ότι όσο έκανε σεξ μαζί μου δεν είχα συνείδηση. Ξάπλωσα ακίνητη με τα μάτια κλειστά και το μόνο που ήθελα ήταν να τελειώσει. Ήμουν σαν νεκρή. Μετά, παρέμεινα ξαπλωμένη αισθανόμενη απόλυτη αηδία”.

Την επόμενη μέρα παρέλαβε ένα σενάριο και μετά επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Όπως είπε, της δόθηκε η εντύπωση ότι είχε πάρει ρόλο στην ταινία “Nine”, παραγωγής του Weinstein και στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Daniel Day-Lewis, η Nicole Kidman και η Τούντι Ντεντς.

Σύμφωνα με την Malthe, ο Weinstein της ζήτησε να τον συναντήσει σε ξενοδοχείο του Μπέβερλυ Χιλς, παρουσία βοηθού του. Όταν πήγε εκεί, της ζήτησε να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις με τον ίδιο και μία ακόμα γυναίκα. Αρνήθηκε και όταν, αργότερα, τον κάλεσε για να απορρίψει ένα ρόλο σε ταινία του, εκείνος θύμωσε και άρχισε να την προσβάλει.

Η Malthe είναι η τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει βιασμό από τον Weinstein. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της συνεργάτιδός του Mimi Haleyi και της ηθοποιού και μοντέλου Dominique Huett. Ο Weinstein έχει απορρίψει όλες τις κατηγορίες για βιασμό.

Πληροφορίες:BBC Φωτογραφία:AP Photo/Richard Drew

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα