Gigi Hadid: Τα εντυπωσιακά ασπρόμαυρα καρέ με τη φουσκωμένη κοιλιά της

Gigi Hadid: Τα εντυπωσιακά ασπρόμαυρα καρέ με τη φουσκωμένη κοιλιά της
Το μοντέλο Gigi Hadid Vianney Le Caer/Invision/AP

Η εγκυμονούσα Gigi Hadid αφέθηκε στον φακό των διάσημων φωτογράφων Luigi and Lango. Η καλλιτεχνική φωτογράφιση που την κάνει να μοιάζει με νεράιδα.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Gigi Hadid, η οποία επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο πριν από μερικές βδομάδες, εν μέσω καραντίνας.

Το διάσημο supermodel και ο σύντροφός της, Zayn Malik, διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, ωστόσο η Gigi Hadid δεν είχε μοιραστεί όλους αυτούς τους μήνες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά της, παρά μόνο μία φορά, όταν είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της.

Η 25χρονη καλλονή αποφάσισε να μοιραστεί τελικά με τους followers της την χαρά της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καρέ από την εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε με τους διάσημους φωτογράφους Luigi and Lango.

Στα εν λόγω καρέ η Gigi Hadid ποζάρει κρατώντας την κοιλιά της και φορώντας ένα διάφανο φόρεμα, που αφήνει να διαγραφεί η σιλουέτα της. Η ίδια μοιάζει με νεράιδα, ενώ οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες ενισχύωντας το ατμοσφαιρικό και καλλιτεχνικό concept.

Δείτε τα καρέ:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα