Γιώργος Χρανιώτης: “Χριστιανοί έλεγαν πως είμαι σατανιστής”

Γιώργος Χρανιώτης: “Χριστιανοί έλεγαν πως είμαι σατανιστής”
Ο Γιώργος Χρανιώτης glomex

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τις επιθέσεις που είχε δεχθεί λόγω της συμμετοχής του σε παράσταση θρησκευτικού περιεχομένου, αλλά και για την σχέση του με τον Θεό.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7) ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν, επειδή πρωταγωνιστούσε σε θεατρική παράσταση θρησκευτικού περιεχομένου.

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με τον Θεό, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τα υβριστικά σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media.

“Όταν είχα κάνει μια παράσταση στη Θεσσαλονίκη, την ‘Ώρα του Διαβόλου’ του Φερνάντο Πεσσόα, δέχθηκα υβριστικά σχόλια πως είμαι αντίχριστος, σατανιστής και διάφορα άλλα πράγματα. Εξαιτίας του τίτλου του έργου. Μαζεύτηκαν κιόλας διάφοροι σκληροπυρηνικοί, θερμοκέφαλοι Χριστιανοί εντός εισαγωγικών. Δεν νομίζω ότι ήταν Χριστιανοί αυτοί αλλά κάτι άλλο, οι οποίοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την παράσταση. Ασχολήθηκα τότε στο επίπεδο να διαφυλάξουμε την παράσταση μας”, τόνισε.

“Με σχόλια στα social media, αν κάποιος μου λέει ότι θα με σκοτώσει ή θα μου κόψει το χέρι ή την γλώσσα για να μην ξαναμιλήσω, όχι δεν θα ασχοληθώ”, συνέχισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα μετά το 5ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα