Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο της παρεξήγησης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο της παρεξήγησης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Οι συμπρωταγωνιστές της σειράς "Πάρα 5" Papadakis Press

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε όσα συνέβησαν με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Καλεσμένος της εκπομπής “Στούντιο 4” της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά για την παρεξήγηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αποκαλύπτοντας τι πραγματικά έγινε και πώς τελικά λύθηκε.

Μολονότι, τους γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Στο πάρα 5”, το σημείο τριβής υπήρξε σε επόμενη δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη και συγκεκριμένα σε έναν ρόλο της σειράς “Εθνική Ελλάδος” που αρχικά προοριζόταν για την ηθοποιό.

Ειδικά για την Ελισάβετ θέλω να πω πόσο με ταλαιπώρησε κι εμένα αυτό που ήθελα να κάνω. Το είπα και στην Ελισάβετ το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί την στενοχώρησα, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε. Όταν έγραφα την Εθνική Ελλάδος, τον ρόλο της Φρόσως που έπαιξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει. Ξεκίνησα να την γράφω το 2011-2012 κι ήταν πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, στρουμπουλή, που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία με την άνοδο του φασισμού, στο οποίο δεν αντιδρούσε και κανείς, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου ότι κάτι πρέπει να πω”, είπε αρχικά ο Γ. Καπουτζίδης συνεχίζοντας:

“Ξαφνικά αυτός ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μία λίγο παχουλή που να πέφτει στο πάγο και να μην τα πηγαίνει καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άνδρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, αυταρχικός και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωττη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη και καταπιεσμένη. Είδα πως αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι τόσο σαρωτική προσωπικότητα και δεν μου ταίριαζε σαν physic, ότι θα καταπιεστεί τόσο και θα την χτυπά ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω, ντρεπόμουν πάρα πολύ. Το κατάλαβε”.

Τέλος, σημείωσε: “Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα