Γιώργος Λιανός: Έξαλλος με τις ερωτήσεις για το Survivor All Star – “Έχω γίνει στήλη”

Γιώργος Λιανός: Έξαλλος με τις ερωτήσεις για το Survivor All Star – “Έχω γίνει στήλη”
Ο Γιώργος Λιανός instagram @survivorgreece

Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή την είσοδο του Ντάνου στο "All Star Survivor", τόνισε πως δέχεται καθημερινά ερωτήσεις από δημοσιογράφους, που περιμένουν να τους επιβεβαιώσει πληροφορίες.

Φανερά αγανακτισμένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιανός για τις ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από δημοσιογράφους για το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στην εκπομπή του στο Sfera Radio, σχολίασε την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί.

Έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλτε μου κάνα μήνυμα μήπως το αραιώσουμε κάπως. Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα”, είπε ο ίδιος εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

Στη συνέχεια δήλωσε πως συνεχώς έρχονται όλοι οι δημοσιογράφοι με πληροφορίες που περιμένουν να επιβεβαιώσει ο παρουσιαστής. “Όλοι έρχονται με την πληροφορία και λένε “ακούσαμε, μάθαμε”. Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς. Πρέπει να παίξω το παιχνίδι της φήμης; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα