Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός του στο Ελ. Βενιζέλος – “Τα βγάζεις από το μυαλό σου, είναι άκομψο”

Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός του στο Ελ. Βενιζέλος – “Τα βγάζεις από το μυαλό σου, είναι άκομψο”
Ο Γιώργος Λιανός instagram @survivorgreece

Η ενόχληση του Γιώργου Λιανού, μετά από ερώτηση που δέχτηκε για το Survivor All Star και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όπου παρουσίαζε το Survivor 5 τους τελευταίους έξι μήνες. Την Τρίτη 5 Ιουλίου θα παρουσιάσει ζωντανά τον Ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης και την Τετάρτη 6 Ιουλίου τον μεγάλο τελικό.

Δημοσιογράφοι και κάμερες περίμεναν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και οι ερωτήσεις ήταν απανωτές. Ωστόσο, κάποια ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του στο Survivor, αλλά και για το εάν θα τον αντικαταστήσει ο Ντάνος, εκνεύρισαν τον Γιώργο Λιανό.

«Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός, για να δεχτεί ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του ριάλιτι.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι άκομψο να με ρωτάτε, ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα