Γιώργος Μαυρίδης: Ζητά τη γνώμη των followers για να κατέβει υποψήφιος με τη Νοτοπούλου

Γιώργος Μαυρίδης: Ζητά τη γνώμη των followers για να κατέβει υποψήφιος με τη Νοτοπούλου

Ο Θεσσαλονικιός "tattooligan" σκέφτεται σοβαρά να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Επειδή, όμως, βρίσκεται σε δίλημμα, ρώτησε τους ακόλουθούς του στο Instagram.

Ο Θεσσαλονικιός «Tattoo artist» μέσω ανάρτησης του στο Instagram, γνωστοποιεί πως έχει δεχτεί πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να πει το «ναι». Για αυτό ζήτησε την βοήθεια των θαυμαστών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Thessnews.gr, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως όταν συναντήθηκε με την υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης, της ξεκαθάρισε ότι θέλει να ασχοληθεί με τους άστεγους, τα αδέσποτα και την αισθητική της πόλης και ότι δεν θα δεχτεί μισθό ούτε χρηματική αμοιβή.

Όσο για την χθεσινή παρουσία του στην «πρώτη» του «Θεσσαλονίκη Μαζί» αναφέρει πως πήγε περισσότερο για να δει ποιοι άνθρωποι βρίσκονται δίπλα στην επικεφαλή του συνδυασμού σε αυτήν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:

"Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1: Άστεγοι

2: Αδέσποτα

3: Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε ή προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ"

Επίσης, πλέον το προφίλ του στο Instagram είναι κλειδωμένο, που σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτεί ο ίδιος όποιον του κάνει αίτημα για να τον ακολουθήσει.

Πηγή: 

Thessnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Γιώργος Μαυρίδης έσβησε τη θρυλική φωτογραφία με τη Νικολέττα Ράλλη στα βράχια

SHARE: