Γιώργος Μαζωνάκης: "Μπήκα στο ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό"

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο «Tik talk»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο «Tik talk» VIDEO SCREENSHOT

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στρατού, όταν θέλησε να πάρει αναβολή και κατέληξε στο ψυχιατρείο, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τους γονείς του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, "Tik Talk βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Πέμπτης 18/3. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε το πώς βίωσε την εμπειρία του στρατού, όταν θέλησε να πάρει αναβολή και κατέληξε στο ψυχιατρείο.

Ακόμη, ο Γιώργος Μαζωνάκης δέχθηκε μια έκπληξη από τη μητέρα του, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, γεγονός που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

"Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι. Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή", είπε μεταξύ άλλων.

"Τελικά, μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία", κατέληξε.

"Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο", είπε.

Ενώ κατέληξε: "Είμαστε μια οικογένεια που ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας, σε κανέναν, το γεγονός να είναι εις βάρος των άλλων ή να κάνει κακό ο ένας στον άλλον. Ποτέ".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Alpha, Στρατός
SHARE:

24Media Network