Γκλέτσος: Όποιος αισθάνεται πολύ άντρας, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πώς θα βγούμε και οι δυο

default image

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας, σε μεσημεριανή εκπομπή, σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωσή του, ότι είχε κατά το παρελθόν συνευρεθεί με άντρα (Vid)

Σε όσους σοκαρίστηκαν από τη δήλωσή του, ότι έχει “πάει” με άντρα απάντησε μέσα από την εκπομπή “Αποκαλυπτικά” ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καλώντας τους “να χαλαρώσουν”. Μάλιστα, προκάλεσε, όσους νιώθουν πολύ άντρες και ενοχλήθηκαν, να κλειδωθούν μαζί του σε ένα δωμάτιο…

“Δεν είναι σοκ. Εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι “σοκ” ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική η δήλωση γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι και αυτοί προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι δεν είναι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από δέκα χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία”, είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

“Όλοι αυτοί οι δήθεν και τάχα μου που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αυτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ.  Και τέλος πάντων όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε, πως δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες και χαρακτήρισε τη δήλωσή του “σοβαρή” και “ιερή”.

“Κάθε πράγμα, μία τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι ‘σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί’. Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως άλλα παιδιά που το έχου”, είπε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα