GNTM trailer: Χαμός με τους κριτές και άγριο ξέσπασμα Χατζηπαντελή – “Να με ακούς, νευριάζω”

GNTM trailer: Χαμός με τους κριτές και άγριο ξέσπασμα Χατζηπαντελή – “Να με ακούς, νευριάζω”
Στιγμιότυπο από το νέο επεισόδιο του GNTM 5 star/youtube

Μεγάλη θα είναι η ένταση στο τρίτο επεισόδιο του GNTM 5. Το σκηνικό με τους κριτές, η οργή της Σοφίας Χατζηπαντελή και οι παίκτριες που προβληματίζουν.

Το τρίτο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (26/09) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μόδας επέστρεψε στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή αναζητούν γυναίκες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, είναι εκείνη, που υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του GNTM, στο οποίο βλέπουμε τους κριτές να έχουν μια έντονη διαμάχη. Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώνεται από τη θέση της, φεύγει και φωνάζει σε ένα ένα κριτή, λέγοντάς του πως “την νευριάζει”.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στο τρίτο επεισόδιο θα υπάρξουν μοντέλα που θα εντυπωσιάσουν, αλλά και υποψήφιες που θα προβληματίσουν έντονα τους κριτές.

Την ίδια στιγμή, μια διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία συγκινεί τους κριτές, στο άκουσμα ότι η ίδια παλεύει με στόχο να φέρει την αδερφή της στην Ελλάδα.

GNTM: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (26/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα