Γωγώ του Master Chef: Αν άκουγα τι έλεγε ο Τζώρτζης θα είχα ανέβει στον εξώστη

Γωγώ του Master Chef: Αν άκουγα τι έλεγε ο Τζώρτζης θα είχα ανέβει στον εξώστη

Τα μαχαίρια δεν μπήκαν στο θηκάρι της παίκτριας παρά την αποχώρηση από το παιχνίδι. Τι είπε για τον άσπονδο φίλο της Τζώρτζη

Η Γωγώ βγήκε από το master chef, τίναξε από πάνω της το ξανθό και την κοτσίδα και μίλησε στο πρωινό του Star, “Η Φωλιά των Κου κου” για την έχθρα με τον Τζώρτζη, αλλά και την περίφημη πλέον ατάκα κατά την πρώτη της αποχώρηση.

“Έχω συνηθίσει να ακούω των Τζώρτζη να λέει όλα αυτά, οπότε έχω σταματήσει να ασχολούμε μαζί του” σχολίασε η Γωγώ και στην ερώτηση κατά πόσο είχε ακούσει τι έλεγε από τον εξώστη πρόσθεσε: “Αν άκουγα όσα έλεγε, δεν θα παρέμενα κάτω, θα ανέβαινα πάνω στον εξώστη”.

Η παίκτρια ανέφερε πως ήρθε κοντά με τον Τζώρτζη από τις οντισιόν, όμως στη συνέχεια αντιλήφθηκε τον χαρακτήρα του. “Την πρώτη φορά που ήμουν προτεινόμενη, στην ασυλία, εκεί άλλαξαν όλα” σημείωσε.  Όπως είπε στη συνέχεια, τον άφησε να κινείται στο σπίτι για να δει που μπορεί να το φτάσει.

Αναφερόμενη στην ατάκα που έγραψε ιστορία σχολίασε: “Με είχαν φτάσει στα όριά μου εκεί μέσα. Δεν υπάρχουν φιλίες, άλλο αν κάποιοι νομίζουν ότι βρήκαν τα χαμένα τους αδέρφια εκεί μέσα. Όσον αφορά στους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκα σε χαρακτήρες και συμπεριφορές” είπε και πρόσθεσε πως δεν αναφερόταν σε γυναίκα ή σε άνδρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα