Γρηγόρης Βαλτινός: Γιατί αρνήθηκε τον ρόλο του Μαρκορά στους “Δύο Ξένους”

Γρηγόρης Βαλτινός: Γιατί αρνήθηκε τον ρόλο του Μαρκορά στους “Δύο Ξένους”
Ο Γρηγόρης Βαλτινός στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" Glomex

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για την τηλεόραση, για τους αρνητές της πανδημίας και για το αν θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού. Τι είπε για τη θρησκεία.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη γνώμη του για όσους ισχυρίζονται πως δεν ισχύει τίποτα από όσα ζούμε σε σχέση με τον κορονοϊό και για όσους βλέπουν παντού θεωρίες συνωμοσίας.

“Θα το κάνω το εμβόλιο και γιατί ανήκω στις ομάδες του υψηλού κινδύνου ηλικιακά και επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω αυτό που λένε οι γιατροί και οι λοιμωξιολόγοι. Οργίζομαι με όλα αυτά τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, όπου βγαίνουν διάφοροι σοφοί και λένε “εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει, ότι έχει νερό, ότι…”. Πραγματικά εξοργίζομαι, γιατί είναι επικίνδυνοι άνθρωποι αυτοί. Όλα αυτά είναι και ατεκμηρίωτα. Πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης, μια κοινωνική ευαισθησία. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, ο καθένας έχει το κανάλι του, τα social media του. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ακολουθούν κατά χιλιάδες. Πρέπει να έχουμε την ευθύνη του τι θα πούμε”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση στο θέατρο, αναφέροντας ότι μοιάζει πολύ με “προάγγελο συνταξιοδότησης”: “Είναι μία πρόβα σύνταξης, μία πρόβα για τα γεράματα. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Ειδικά το θέατρο έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και δεν το λέω σαν σχήμα λόγου”.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε χωρίς περιστροφές τη γνώμη του για τη σημερινή τηλεόραση, ενώ δήλωσε ότι αναπολεί το ρόλο του αφηγητή στη σειρά “Ανατομία ενός εγκλήματος”, που τον χαρακτήρισε, παρά τις μικρής διάρκειας εμφανίσεις του. Επίσης, εξήγησε γιατί αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, τους “Δύο ξένους” και τι θα τον έκανε να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση.

Είχα αρνηθεί τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Δεν μου έκατσε. Φοβάμαι λίγο την κωμωδία στην τηλεόραση, μπορεί να σε κάψει. Γενικά, η συμμετοχή στην τηλεόραση μπορεί να σε κάψει αν είναι πολλή σε ποσότητα”, δήλωσε. “Ό,τι δώσεις στον κόσμο θα το δει. Εναπόκειται στους ανθρώπους της τηλεόρασης που κάνουν τα προγράμματα, να τα αποφύγουν”, είπε για τα ριάλιτι, εκφράζοντας την αντίθεσή του προς αυτά.

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για τη σχέση που έχει με τη θρησκεία, απορρίπτοντας το κομμάτι της τιμωρίας και της θρησκοληψίας, ενώ σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε στόχους και να δουλεύουμε γι’ αυτούς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα