H 50αρα Χάλι Μπέρι, είναι η νέα της εποχής

default image

Κι αν σας έλεγε κανείς πως μια από τις πιο σέξι και διάσημες ηθοποιούς της γενιάς της (του '60?) γιορτάζει σήμερα τα 50 της χρόνια; Τότε σίγουρα θα λέγαμε πως τα νιάτα για εκείνη είναι δυο φορές (pics)

Ανήκει στη λίστα με τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, ενώ έχει στο ενεργητικό της, πέραν των δεκάδων blockbuster και εμπορικών επιτυχιών και ένα αγαλματίδιο της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου, αλλά και δεκάδες διακρίσεις από έντυπα και διαγωνισμούς ομορφιάς που διαπιστώνουν το αυτονόητο. Την απαράμιλλη ομορφιά της. Η Halle Berry συμπληρώνει σήμερα το 50ο έτος της ηλικίας της και έρχεται να επιβεβαιώσει το στίχο του Ζαμπέτα.

Γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1966 στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, καθώς ο πατέρας της είχε εγκαταλείψει την οικογένεια. Η ίδια ανέφερε τη δεκαετία του ’90 πως δεν τον είχε δει από τότε, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της υπήρξε βίαιος με τη μητέρα της, τη χτυπούσε συστηματικά και περιγράφει πως την είχε ρίξει ακόμη και από τις σκάλες.

Bring it home tomorrow. Feeling that Cleveland pride out here on the beach. I’m all in! #game7 #allin #gocavs

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Halle Berry (@halleberry) στις

When you look at your page and you realize there are now half a million peeps here to hang with you… excited to be creating with you guys. Thank you!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Halle Berry (@halleberry) στις

Being in London makes me miss my workout buddy @natbardonnet

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Halle Berry (@halleberry) στις

Giving birth to my amazing children were two of the greatest days of my life! Happy Mother’s Day to all!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Halle Berry (@halleberry) στις

First look at @ScandaleHalleBerry. More beautiful things to come.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Halle Berry (@halleberry) στις

Η όμορφη Halle υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, αφού όπως διαβάζουμε στέφθηκε “βασίλισσα” του χορού αποφοίτησης, συμμετείχε στην ομάδα cheerleader και έγραφε στην εφημερίδα του σχολείου. Σπούδασε στο δημόσιο κολέγιο της Cuyahoga και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss USA το 1986, όπου και πήρε τον τίτλο της Αναπληρωματικής “Μις Αμερική”. Έλαβε μάλιστα την έκτη θέση στο διεθνή διαγωνισμό “Μις Κόσμος” την ίδια χρονιά.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών X-Men από το 2000 και έπειτα, όπως και η εντυπωσιακή της εμφάνιση με μαγιό στην ταινία Die Another Day, όπου υποδύθηκε το κορίτσι του James Bond. Το 2001, ήρθε και η διάκριση για το υποκριτικό της ταλέντο, όταν έλαβε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία Monster’s Ball. Υπήρξε μάλιστα η πρώτη μαύρη ηθοποιός που λάμβανε το βραβείο μέχρι τότε στην ιστορία των Όσκαρ.

Η ηθοποιός που επιχείρησε ατυχώς τη μετάβαση στη χρυσή εποχή των μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών με το Extrant, το 2014, έχει δύο παιδιά και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας Kingsmans.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα