H Billie Eilish έχασε 100.000 followers λόγω του στήθους της

H Billie Eilish έχασε 100.000 followers λόγω του στήθους της
H Billie Eilish Evan Agostini / AP / Invision

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι έχασε 100.000 followers στο Instagram λόγω της αλλαγής που έχει κάνει στην εμφάνισή της. "Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη", δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Billie Eilish θεωρεί πως είναι άδικο οι θαυμαστές της να περιμένουν από εκείνη να έχει το ίδιο στυλ για πάντα, είτε αυτό αφορά τη μουσική της, είτε τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Μιλώντας στην Αμερικανική ELLE, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι έχασε 100.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λόγω της αλλαγής που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Η Billie Eilish στην Αμερικανική ELLE instagram @billieeilish

“Οι άνθρωποι κρατούν αυτές τις εντυπώσεις και έχουν μια προσκόλληση κι αυτό είναι πολύ ανθρώπινο. Όμως, έχασα 100.000 followers λόγω του στήθους μου. Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη”, είπε η ίδια, ενώ εξήγησε ότι αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, ώστε να είναι πιο εναρμονισμένη με το κοινό.

“Είχα διαφορετικό χρώμα μαλλιών και διάθεση… Είμαι, όμως, ακόμα το ίδιο άτομο. Τις προάλλες αποφάσισα να φορέσω ένα tank top. Δεν ήταν καν προκλητικό. Αλλά ξέρω ότι οι άνθρωποι σκέφτηκαν: ‘Γαμ.., ντύνεται σέξι και προσπαθεί κάτι να δηλώσει’. Όχι, η ίδια είμαι. Έχει 500 βαθμούς και θέλω απλώς να φορέσω ένα tank top”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα