H πληρωμένη εκδίκηση της Blake Lively στον Ryan Reynolds

H πληρωμένη εκδίκηση της Blake Lively στον Ryan Reynolds
Blake Lively, left, and Ryan Reynolds attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between exhibition on Monday, May 1, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Τον "πλήρωσε" με... τον Ryan Gosling και ας ήταν και τα γενέθλιά του

Η Blake Lively δεν είναι απλά μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood, αλλά μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds (κι όχι Gosling) συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Τόσο εκείνη όμως, όσο και ο ηθοποιός που μάλλον δεν “παίζει κόντρα” ρόλο στο Deadpool, τρελαίνονται για φάρσες. Ο Reynolds είχε λοιπόν ευχηθεί στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της με την παρακάτω φωτογραφία.

“Χρόνια πολλά στην εκπληκτική σύζυγό μου” έγραφε σε μια φωτογραφία που μετά βίας ξεχώριζε το μισό πρόσωπο της, αλλά εκείνος ήταν στη μέση του… κάδρου.

Η Lively όμως τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και ακόμη περισσότερη φαντασία. Ανάρτησε τη σήμερα Δευτέρα, στο δικό της προφίλ στο instagram μια φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του άνδρα της. Σε εκείνη φαίνεται ο Ryan Gosling να δείχνει προς τον Reynolds που μόλις ξεχωρίζει στην αριστερή γωνία της λήψης. “Χρόνια πολλά, μωρό μου” έγραφε.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα