H Κate “έφαγε” τη Meghan στις προτιμήσεις του κοινού για τη μόδα

H Κate “έφαγε” τη Meghan στις προτιμήσεις του κοινού για τη μόδα
H Δούκισσα του Cambridge, Κate και η Δούκισσα του Sussex, Meghan παρακολούθησαν τη νίκη του Novak Djokovic επί του Rafael Nadal, στο Wimbledon (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Κate Middleton "έριξε" την κόρη της, Charlotte από την κορυφή της λίστας με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που 'χουν τη μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα και άφησε πίσω της τη Μeghan.

Η Kate Middleton συνεχίζει να είναι η κορυφαία influencer, σε επίπεδο στιλιστικών επιλογών, του Παλατιού και μετά την εμφάνιση της Meghan στο Buckingham.

Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε η ετήσια έκθεση λιανικού εμπορίου (στη Μεγάλη Βρετανία), του eBay “η Δούκισσα του Cambridge είχε πολύ μεγαλύτερη επιρροή, στα ρούχα που αναζήτησαν και αγόρασαν γυναίκες από ό,τι η Δούκισσα του Sussex”.

Ιδιαίτερα η σειρά με τα ρούχα εγκυμοσύνης που επέλεξε, πριν καλωσορίσει στον κόσμο τον Πρίγκιππα Louis (τον Απρίλιο του 2018) έκαναν θραύση. Ήταν αυτά που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις στο eBay, από κάθε άλλο μέλος βασιλικής οικογένειας, τον περασμένο χρόνο.

Ο αντιπρόεδρος της πλατφόρμας, στη Μεγάλη Βρετανία, Rob Hattrell εξήγησε ότι “ενώ η Meghan ήταν στο επίκεντρο των σελίδων μόδας, την περασμένη χρονιά, το μοναδικό στιλ της Kate είναι εδώ και χρόνια χιτ για τους αγοραστές του eBay. Για την ακρίβεια, από το γάμο της, το 2011”.

Η Meghan τερμάτισε στη δεύτερη θέση, με το highlight να είναι η αναζήτηση του νυφικού που φόρεσε, του οίκου Givenchy. Ανήμερα του γάμου, ο οίκος αυτός είχε 60% αύξηση σε αναζητήσεις, με 55 την ώρα. Η πριγκίπισσα Charlotte (κόρη της Kate), η οποία ήταν στην κορυφή το 2017, αρκέστηκε στην τρίτη θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα