H Jenner αφού ‘χρεοκόπησε’ το Snapchat, του έδωσε το φιλί της ζωής

H Jenner αφού ‘χρεοκόπησε’ το Snapchat, του έδωσε το φιλί της ζωής
Kylie Jenner attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between exhibition on Monday, May 1, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Charles Sykes/Invision/AP

Το Snapchat πήρε φωτιά από τα πρώτα δευτερόλεπτα δημοσιότητας της Stormi, την μικρής κόρης της Jenner στα social media

Η Kylie Jenner, αυθεντική διάδοχος της οικογένειας Kardashian-Jenner ξέρει να παίζει το παιχνίδι των Social media άριστα. Εδώ και μέρες, μετά την είδηση της γέννησης της κόρης της Stormi, έδινε μικρές δόσεις από το νέο μέλος της οικογενείας τους, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει καθαρή εικόνα της. Μέχρι σήμερα.

Η Kylie ανάρτησε στο snapchat ένα βίντεο ολίγων δευτερολέπτων, μάλλον για να εξιλεωθεί για τις ζημιές εκατομμυρίων που προκάλεσε στην εταιρία με ένα της μήνυμα την περασμένη εβδομάδα.  “Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…, είναι τόσο λυπηρό”, έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

Ιδού το βιντεάκι που γίνεται viral λεπτό με το λεπτό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα