Η 55αρα Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι το απόλυτο μπικίνι throwback

Η 55αρα Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι το απόλυτο μπικίνι throwback
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Instagram / @elizabethhurley1

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ νοσταλγεί το καλοκαίρι και δημοσιεύει throback φωτογραφίες με μπικίνι, ξεσηκώνοντας για άλλη μια φορά το Instagram.

Μπορεί να έχει χειμωνιάσει για τα καλά, ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αναπολεί το καλοκαίρι που μας πέρασε και τις ζεστές μέρες στη θάλασσα.

Η 55χρονη διάσημη ηθοποιός και μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, όπου μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Στις πρόσφατες αναρτήσεις της, έχει δημοσιεύσει διάφορες throwback φωτογραφίες από τους καλοκαιρινούς μήνες και τις διακοπές της, φορώντας το μπικίνι της.

Σε ένα από τα καρέ αυτά ποζάρει μαζί με την αδελφή της ενώ και οι δύο φοράνε το ίδιο μαγιό, ενώ σε ένα άλλο κάνει επαγγελματική φωτογράφιση με μπικίνι.

Μάλιστα, δεν λείπουν και τα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου νοσταλγεί τα παιχνίδια στη θάλασσα και τα καταγάλανα νερά.

Πάντως, είτε καινούργιες είτε παλιές, οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και η ίδια παραμένει απόλυτα εκθαμβωτική, με καλλίγραμμο κορμί και ομορφιά που μαγεύει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version