Η Άμπερ Χερντ δωρίζει όλα τα κέρδη από το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

default image

Η Άμπερ Χερντ δωρίζει και τα 7 εκατομμύρια δολάρια, από την αποζημίωση που έλαβε μετά τον "φιλικό διακανονισμό" στον οποίον κατέληξε με τον Τζόνι Ντεπ, σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας

15 μήνες γάμου κόστισαν επτά εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι Ντεπ, αφού η Άμπερ Χερντ απέσυρε τη μήνυση και την αίτηση περιοριστικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της έναντι αποζημίωσης ύψους επτά εκατ. δολαρίων.

Όπως δήλωσε η ίδια στο σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας TMZ, θα μοιράσει τα χρήματα ισόποσα σε δύο ιδρύματα που βοηθούν κακοποιημένες γυναίκες και άρρωστα παιδιά καθώς ελπίζει σε μια “θετική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων που το χρειάζονται περισσότερο”. Συγκεκριμένα, θα χαρίσει τα χρήματα στο Amercian Civil Liberties Union και το Children’s Hospital of Los Angeles, όπου είχε εργαστεί εθελοντικά για δέκα χρόνια.

Μετά τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια στη μεταξύ τους διαμάχη , έγραψαν σε κοινή τους ανακοίνωση: «Η σχέση μας χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος και καμιά φορά ήταν εκρηκτική, όμως πάντα διακρινόταν από αγάπη». Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον και θα διαθέσει σε φιλανθρωπικό οργανισμό τα οικονομικά κέρδη από το διαζύγιο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα