Η ανιψιά της Νταϊάνα παντρεύτηκε χωρίς να καλέσει τα ξαδέλφια της, Ουίλιαμ και Χάρι

Η ανιψιά της Νταϊάνα παντρεύτηκε χωρίς να καλέσει τα ξαδέλφια της, Ουίλιαμ και Χάρι
Η Λέιντι Κίτι Σπένσερ, το 2019 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. @2021 Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η ανιψιά της Νταϊάνα παντρεύτηκε τον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερο, σύντροφο της στη Ρώμη. Στους καλεσμένους δεν ήταν τα ξαδέλφια της, Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Το Μάιο του 2018 είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολουθούσε live το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι. και δεν γνώριζε ποια ήταν η ξανθιά καλλονή με το πράσινο φόρεμα.

Τότε έγινε γνωστό πως επρόκειτο για την ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λέιντι Κίτι Σπένσερ. Η 30χρονη που εργάζεται ως μοντέλο επέστρεψε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, χάριν του γάμου της με τον 62χρονο δισεκατομμυριούχο Ιταλό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας, Μάικλ Λιούις, στη Ρώμη.

Το ζευγάρι είχε συμπληρώσει δυο χρόνια δεσμού, πριν πει το ‘i do’. Η κόρη του αδελφού της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ ανέθεσε στον οίκο Donce & Gabbana να φτιάξει το νυφικό και την τουαλέτα που φόρεσε στη δεξίωση που ακολούθησε. Η Λέιντι Κίτι είναι ένα εκ των ‘προσώπων’ του ιταλικού οίκου μόδας. Οι σχεδιαστές χρειάστηκαν έξι μήνες, για να φτιάξουν αυτό που είδαν όλοι το Σάββατο 24/7.

Το Hello! αποκάλυψε το λόγο που δεν ήταν στο γάμο ο εξάδελφος της, Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του: δεν ήταν καλεσμένοι, με τη Λέιντι Κίτι να σέβεται το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει πει πως μετά την έλευση του δεύτερου παιδιού του, θα πάρει μακρά γονεϊκή άδεια για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Kέιτ Μίντλετον έμειναν στη Μεγάλη Βρετανία, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιου τους, Τζορτζ -και δεδομένων των περιορισμών που αφορούν τον Covid-19.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα