Η Δέσποινα Βανδή φιγουράρει στην Times Square και το twitter παραληρεί – Το νέο της τραγούδι

Η Δέσποινα Βανδή φιγουράρει στην Times Square και το twitter παραληρεί – Το νέο της τραγούδι

Σε billboard της φημισμένης Times Square "ταξίδεψε" η Δέσποινα Βανδή που συμμετέχει στην καμπάνια του Spotify για την ισότητα των φύλων. "Που λες" το νέο της τραγούδι.

Στη Νέα Υόρκη “ταξίδεψε” η Δέσποινα Βανδή, η οποία γνώρισε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, με την ίδια να φιγουράρει σε billboard της φημισμένης Times Square.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μέσω της Panik Records, έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Έτσι, μπήκε σε billboard στην Times Square, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram.

Όπως ήταν λογικό, αυτή η επιτυχία, σε συνδυασμό με το πρώτο “δείγμα” από το νέο της τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει, προκάλεσαν παροξυσμό στο Twitter, όπου έγιναν και “θρεντ” με τον ομώνυμο τίτλο του νέου κομματιού “Που λες”.

Το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με music video και είναι το τρίτο single από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Θοεφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, σε παραγωγή Γιώργου Κυβέλλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα