Η Φιλίνη σέρνει την Μπάρμπα στα δικαστήρια και η Βάνα απαντά: “Στ’ α@@@ια μου”

Η Φιλίνη σέρνει την Μπάρμπα στα δικαστήρια και η Βάνα απαντά: “Στ’ α@@@ια μου”
Η Βάνα Μπάρμπα και η Ελένη Φιλίνη Collage

Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς άνοιξε με αφορμή βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Dot. και στο οποίο η Βάνα Μπάρμπα συστήνεται ως Ελένη Φιλίνη

Όταν η Βάνα Μπάρμπα έκλεινε την εκπομπή του ΣΚΑΙ Dot. με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι, απαντώντας ερωτήσεις στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, δεν φανταζόταν ποτέ την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση και την βεντέτα που θα άνοιγε με τη συνάδελφό της Ελένη Φιλίνη. Στο βίντεο που ντύνει τους τίτλους τέλους, όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτά πως λέγεται εκείνη απαντά “Ελένη Φιλίνη”, ενώ στη συνέχεια σχολιάζει χιουμοριστικά. “Παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ” και συνέχισε λέγοντας πως είναι 63 ετών και ότι έχει κάνει μόνο πλαστικές και όχι μπότοξ.

Δείτε το βίντεο:

Μήνυση από Φιλίνη

“Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου” ανέφερε η Ελένη Φιλίνη στην πρωινή εκπομπή “Happy Day”, που πρόσθεσε πως όλα όσα αναφέρθηκαν στο βίντεο προσέβαλαν το πρόσωπό της.

Όπως έγινε γνωστό, η Βάνα Μπάρμπα επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της για να λυθεί η παρεξήγηση, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να άλλαξε την γνώμη της Ελένης Φιλίνη: “Τι σημαίνει συγγνώμη, όλη αυτή η ύβρις στο πρόσωπό μου σβήνει με μια συγγνώμη;”.

Ο δικηγόρος της Ελένης Φιλίνη μάλιστα εξήγησε πως η μήνυση αφορά τόσο την ηθοποιό, όσο και την παραγωγή της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Η αναπάντεχη απάντηση Μπάρμπα

Σαν να μην έφτανε όλη αυτή η ένταση, όταν δημοσιογράφοι από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” του Epsilon επικοινώνησαν με την Βάνα Μπάρμπα και της εξήγησαν πως η συνάδελφός της, έχει κάνει μήνυση εκείνη είχε την πιο αφοπλιστική απάντηση.

“Εμένα με ρώτησαν ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα χιουμοριστικά σταρ και πορνοστάρ. Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη τι άλλο μπορώ να κάνω” είπε και όταν της ανέφεραν πως η συνάδελφός της, της έχει κάνει μήνυση απάντησε: “Στ’ αρ@@@ια” μου, δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνει ότι θέλει. Έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν θέλει να πάμε στα δικαστήρια ας πάμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα