Η Φουρέιρα αποκαλύπτει: Γιατί η Αλβανία δεν μου έδωσε το 12άρι

Η Φουρέιρα αποκαλύπτει: Γιατί η Αλβανία δεν μου έδωσε το 12άρι
Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision AP

Άρρωστη μεν, χαμογελαστή και χαλαρή δε, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την τεράστια επιτυχία της στη Eurovision, όπου το τραγούδι της "Fuego" κατέκτησε για την Κύπρο τη δεύτερη θέση

Η Ελένη Φουρέιρα που έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να φωνάζει το όνομά της και να χορεύει στους ρυθμούς του “Fuego”, κατακτώντας τη δεύτερη θέση για την Κύπρο, στον 63ο διαγωνισμό της Εurovision επέστρεψε χθες βράδυ στην Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα, θαυμαστές και δημοσιογράφοι. Η τραγουδίστρια δήλωσε άρρωστη και φανερά ταλαιπωρημένη, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενη για την επίδοσή της και μίλησε για την συμμετοχή της, το άγχος και την αγάπη που εισέπραξε.

“Συγγνώμη που δεν βγάζω τα γυαλιά μου, αλλά είμαι άρρωστη, δεν θέλετε να με δείτε. Συγγνώμη που μιλάω έτσι, ξύπνησα κρυωμένη. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο έχω κουραστεί που ο οργανισμός μου, σήμερα πια εξαντλήθηκε” είπε αρχικά στους δημοσιογράφους.

Η Ελένη Φουρέιρα φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη για το 10άρι που έδωσε στο τραγούδι της η Αλβανία. Ερωτηθείσα γιατί δεν πήρε το 12άρι, η τραγουδίστρια απάντησε ότι στην Eurovision συμμετείχαν συνολικά φέτος τρεις τραγουδιστές αλβανικής καταγωγής και έπρεπε οι βαθμοί να μοιραστούν. Αποκάλυψε επίσης, τι της είπε ο αγαπημένος της Μποτία, ενώ μίλησε και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Το στιγμιότυπο στο 01.38′:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα